Welkom op de website van cafetaria de Koetiller.


In 1993 is mijn schoonvader Willem Kaptein de onderneming gestart aan de Havenstraat 19 genaamd snackbar "de Koetiller". Op 1 februari 2017 heb ik Steven Molenkamp het stokje overgenomen.
Cafetaria de koetiller staat voor goede hygiëne en kwaliteit en dit vindt u terug in onze producten.
We bieden meer dan alleen overheerlijke patat en snacks. In onze cafetaria kunt u ook overheerlijke luxe broodje krijgen voor een goede en gezonde lunch. Wij spelen ook in op de vraag naar Glutenvrije en vegetarische producten.

Bij ons kunt u ook terecht voor complete maaltijden.

Kijk gerust verder op de site voor al onze mogelijkheden.

Wilt u direct uw bestelling plaatsen?

Klik hier om te bestellen
 
Over ons sfeerbeeld 1 Over ons sfeerbeeld 2
Over ons sfeerbeeld 3

Gratis WI-FI

 

Gratis parkeren voor de deur

U kunt bij ons voor de deur altijd gratis parkeren. Aan de overkant op het marktplein of  in de Havenstraat zelf is altijd wel een plekje te vinden. 

Handig als u vooraf heeft besteld en even snel u bestelling wilt ophalen maar ook als u bij ons op het terras of binnen wilt plaatsnemen, u kunt namelijk 2 uur gratis parkeren. 

Bezorgen

Geen zin om te koken of de deur uit te gaan? Voor een kleine vergoeding besteld u bij ons online en wij bezorgen u bestelling op de afgesproken tijd bij u thuis, op het werk of op u vakantie adres. 

Klik hier voor het plaatsen van u bestelling

Cadeaubon

Geen idee wat u uw vrienden moet geven voor hun verjaardag? Bestel onze Cadeaubon, daar wordt toch iedereen blij van!

Fiets oplaadpunt

Mooie fietstocht aan het maken door onze mooie bollenstreek maar er niet zeker van dat u uw eindpunt haalt? Terwijl u geniet op ons terras van één van onze specialiteiten of een koffie met een heerlijk appeltaartje kunt u uw accu bij ons opladen.